keskiviikko 6. heinäkuuta 2011

Tohinaa riittää ;)

Pikainen päivitys, kun nyt on nettikin taas toimii.
Viime viikko oli kiireinen ja tämä viikko vielä kiireisempi -paniikin tynkää havaittavissa jopa minulla ;)
Joo... tiedän, miksi olet sitten olen koneella???
Pakko saada pää välillä pyörimään normaalikierroksia.

Koko ajan jotain pientä laittelen jonnekkin, tuo keinukaan ei ole oikeassa paikassa, mutta siirretään sitten kun on enemmän aikaa.

Vieras sisäänkäynnin edustalta piti saada kivetys valmiiksi ennen juhlia. Välillä on kiva, kun kuvauksen ajaksi pääsee levähtämään ;)

Neiti näpsä ;)

Melkein valmista, muutama kivi puuttuu ja nyt mietitään mistä ne saisi lauantai-iltana, kun kaupat ei ole enää auki ?!?

ja eikun kukkapenkkiä hajottamaan!!

Alex lempipaikassa ;)

Eveliinan huoneen maalaus. 
Ja kyllä vaatteet vaihdettiin, tuossa vasta testailen maalin sävyä, joka muuten on 
Teknoksen NCS S 1500-N


Alexin toinen lempipaikka

Tästä jatkettiin.
Seinät on maalattu ja viimeinen seinä odottaa tapetointia.

Minä hoidin liisteröinnin, tapettipalojen leikkauksen ja kohdistuksen. 
Äiti tapetoinnin ja tasoituksen.

Puolessa välissä ollaan :)

Pihalla taphtuu seuraavaa...
Raudoitukset saatu melkein valmiiksi.

Huvimaja tulee tuonne toiseen nurkkaan

Ja sisällä tapetointi saatu valmiiksi. 
Tapetti on vielä ihan märkä, siitä läntit mustalla alueella

Kattokin on nyt saatu valmiiksi, tuossa se on vielä kesken.

Betoniauto toi betonin pihaan, tai itse asiassa betoniauto on tuon letkuauton takana
(Älkää kysykö, miksi tuossa lukee rusko, en asu lähelläkään sitä)

Niin ja muutama käytävälaatta on paikoillaan. Halusin laatat, joiden yli saa mennä ruohonleikkurilla .

Tässä näkymä ennen betonin laittoa

Valimista tulee tosi nopeaa. 
Ajateltiin ensin tehdä betoni itse, mutta aika ei kertakaikkiaan antanut myöten.

Isä hoitaa pinnan tasoituksen. 
Tuossa on menossa vasta ensimmäinen kierros.

Niin ja kaiken tämän kiireen keskelle meille tuli vieraaksi 
EI NIIN MUKAVA VIERAS!!!!


nimittäin vesirokko :(
Emilialla on kunnon näppylät, Alexilla on sellaisia hyttysen piston näköisiä. (joita ei oikein kuvassa näy) eli ELLEN TAUTIA ODOTELLESSA, JA MINUN HERMOJA KOETELLESSA...
Alex on tosi itkuinen ja ainut paikka missä se on hiljaa, on minun syli... 
Tällä hetkellä ei niin hyvä yhdistelmä. 
No, aikansa kutakin.

Muutama päivä vielä ja sitten etelän lämpöön. Lähdemme nimittäin heti juhlien jälkeen maanantai aamulla ajelemaan Helsinkiä kohti ja sieltä Bulgariaan kahden vanhimman neidin kanssa :)
Äiti ja isä jäävät pienten lasten kanssa tänne talovahdeiksi. 
Täytyy myöntää, että lomaa odotetaan innolla, vaikka mitään en ole ehtinyt sen eteen tekemäänkään -onhan siinä sunnuntai-maanatai välinen yö aikaa sivota paikat ja pakata laukut..Oikein lämmintä ja aurinkoista viikko teille. Minä luultavasti jätän blogimaailman nyt puoleksitoista viikoksi ja päivittelen taas sitten loman jälkeen. Eveliinan juhlilta yritän yhden kuvapäivityksen tehdä :)15 kommenttia:

 1. Mahtaa olla tyttö onnellinen nuin kauniista tapetista! Kerrassaan mahtavan näköinen! Mukavaa reissua, olette varmasti lomanne ansainneet! :)

  VastaaPoista
 2. Te ootte kyllä niin paras esimerkki siitä, että lyhyessä ajassa saa paljon aikaiseksi, kun ottaa oikean asenteen!!! Tunnen itseni ihan nössöksi, kun mukamas niin kiire vaikka oikeesti ei oo mittään kiireitä meijän elämässä! Otettava uus asenne tähän hommaan...
  Ihanaa lomaa teille!

  VastaaPoista
 3. Kyllä on paljon puuhaa teillä, ja paljon olette saaneet aikaiseksikin! Hieno tuo tapetti! Ja voi tuota vesirokkoa, toivottavasti saatte sen karistettua ennen matkaa. Mihin muuten Bulgariassa menette? Me oltiin muutama vuosi sitten Kultahietikolla. Tykkäsin. Hyvää ruokaa ja halpa olla, ja mikä parasta lyhyt lento. Terveisiä muuten Kreikasta, ihanaa oli ;)

  VastaaPoista
 4. Voi vitsit että teillä tapahtuu!!! Upeaa ja vielä upeampia ja reippaita ihmisiä. Tsemppiä lopputohinoihin, hyviä juhlia ja todella hyvää lomaa!

  VastaaPoista
 5. Saila: Oli se :) Eveliina oli leirillä, kun lähetin kuvan sinne. Ensimmäisenä, kun neiti tuli kotiin, niin se käveli huoneeseensä :)

  Senni: Kyllä meilläkin on noita "saamattomuuden aikoja". Nyt vaan on pakko ja toisaalta hyvä, kun edellistä taloa rempattiin koko ajan. Tosin lähdettiin osassa huoneissa jo kolmannelle kierrokselle ;)

  Terhi: Eveliina valitis sen itse. Se on ihan Amerikka "pöhkö" ;)
  Me memmään Sunny Beachille. Äiti ja isä oli muuten Kultahietikolla reilu kuukausi sitten, ja kyllä nekin tykkäs. Me mennään kolmatta kertaa samaan paikkaan nyt. Me isot oltais lähdetty jo muualle, mutta tytöt on halpojen vaatteiden ja muiden juttujen perään ;) Ihan kiva toisaalta, niin ei tarvi kuluttaa turhaa energiaa paikkojen katseluun ja etsimiseen. Pakko käydä katsomassa sun blogi, jos siellä on kuvia:)

  PiiaS: Nyt on kyllä tapahtunut, mutta ollaan tietty pitkää päivää tehtykkin. Loma tulee kyllä tarpeeseen, ja kiitos. Me aiotaan kyllä nauttia, kun saa altaallakin laittaa jopa silmät kiinni ;)

  VastaaPoista
 6. Huhhuh! Ei teiltä ainakaan ideat ole puuttuneet! Ihan valtava työmäärä, mutta ripeiästi olette kaiken tehneet! Aivan mahdottoman upeaa!!!

  Voi "pilkkitautisia"! Toivottavasti ei vaivaa kovin.

  Hyvää matkaa!

  Kram!
  -Pia-

  VastaaPoista
 7. Hienosti etenee ja hyvältä näyttää! :)

  Hyvää matkaa!
  Johanna

  VastaaPoista
 8. Wautsi mikä kaupunkitapetti..Todella hieno. Ja pihakin valmistuu kun on puhtia tehdä, ja voi lomalla sitten huokaista, jotta jaksaa taas palata " sorvin" ääreen hyvin levänneenä :D

  VastaaPoista
 9. Hei!

  Täällä ilmoittautuu uusi lukijasi, joka on kertaheitolla jäänyt koukkuun :) Löysin blogisi monen mutkan kautta ja lukea täräytin kaikki kertomukset lähes yhdellä istumalla läpi (mies käski eilen yhdeltä yöllä lopettamaan ja luin pari viime kk loppuun tänään ;) ), niin mukavasti ja elämänmyönteisesti kirjoitat ja minua kiinnostavasta asioista eli sisustamisesta, tuunaamisesta jne.! Itse olen vielä "opiskelijan renttu", joka vasta haaveilee kodista, jossa jotakin saisi itsekin päättää ja tehdä. Sisustusmakusi on samanlainen kuin itsellä ja on ihana elää blogisi kautta tavallaan omaa unelmaa - unelmaa useasta lapsesta ja tilavasta talosta, jota laitella. Sitä odotellessa pitää yrittää säilyttää muistissa kaikki saadut remonttivinkit ;)

  Toivon, että lomanne on onnistunut ja remontin kipeyttämät paikat saa lepoa ja tulette entistä ehompana takaisin! Olette kyllä lomanne ansainneet! Olen ihmetellyt matkan varrella useasti -kuten moni muukin- , että mistä ihmeestä kaivat kaiken ajan ja energian näille mahtaville puuhillesi?! Kiitos siis kovasti ihanasta blogista! Toivottavasti jaksat jatkossakin kirjoitella yhtä usein ja hienojen kuvien kanssa. Jään innolla odottamaan jatkoa :)

  VastaaPoista
 10. Upealta näyttää! Hirmu ahkeria olette olleet!

  Mukavaa ja rentouttavaa reissua!
  -kisu-

  VastaaPoista
 11. Teillä asuu ahkeraa väkeä:) Mukavaa,kun asiat tapahtuu. Ja uurastuksen jälkeen voi vielä palkita itsensä mukavalla etelän lomalla.

  Mukavaa lomaa:)

  VastaaPoista
 12. Nyt on kotiuduttu:) Oli pakko tulla pikaisesti katsomaan, mitä tänne blogin puolelle kuuluu.
  Kiitos kaikille matkatoivotuksista! Matka oli aivan ihana, vaikka pikkuisia olikin ikävä. Päivitystä tulee heti, kun ehdin käydä kuvia läpi.
  Aivan erityis kiitos Päiville :) Oli aivan ihana lukea tuollainen kommentti näin loman päätteeksi:) Toivottavasti viihdyt täällä "kotonani" ;)

  VastaaPoista
 13. Voih, mä en malttaisi odottaa, että postaat juhlista, matkasta, ja tietty siitä, missä vaiheessa teillä hommat kotona tällä hetkellä on!!!
  Ihana kuitenkin kuulla, että teilläkin oli onnistunut reissu :)
  Toivottavasti kuullaan pian!
  Halauksin Liisa

  VastaaPoista
 14. Pidän todella tuosta kaupunkitapetista, ja remontin tuloksesta ylipäätään! :)
  Tuossa kuvassa, kun tapettia on laitettu vasta puoli seinää näkyy olevan enemmän "kupruja" kuin lopullisessa kuvassa. Painelitteko niitä, asettuivatko ne itsestään vai näyttikö vain siltä että niitä on enemmän? Hieno on!

  VastaaPoista
 15. Tuohon tapettiin tuli tosi paljon kupruja sitä laittaessa. En painellut tapettia (en koskaan painele) korjatakseni kupruja sillä jos se on tasaiseksi laitettu, niin se kuivuessaan tasoittuu. Niin teki tämäkin :) Nuo tummatkohdat tapetissa on märkää tapettia. En nyt äkkiseltään löytänyt kuvaa Eveliinan huoneesta, jossa tapetti näkyy valmiina, ja kuivana ;)

  VastaaPoista

Kiva, kun jätit viestin ♡