tiistai 3. toukokuuta 2011

Unelmointia

Sain Mimmun blogista haasteen, mielenkiintoisen sellaisen...
Tässä haasteessa paljastetaan omat unelma/haaveet
-siis ne, jotka haluaa paljastaa ;)
oli ne sitten mahdollisia tai mahdottomia...
edit: Myös Sisustus ja Sepustus-blogin Soile  lähetteli haasteen minulle.
Kiitokset teille molemmille!


Itse olen aina ollut jalat maassa-tyyppi. En muista, että olisin haaveillut nuorempana, paitsi ehkä jostain tietystä pojasta ja isosta perheestä;)


Muistan olleeni ehkä jotain 10, kun äitini kävi selvännäkijällä. Hänelle ennustettiin, että menen naimisiin ulkomaalaisen kanssa ja päädyn siihen ammattiin, josta silloin haaveilin. Ne oli sairaanhoitaja ja opettaja.
Nyt olen lastensairaanhoitaja/terveydenhoitaja (koulutukseltani, teen ihan muuta) ja opettajan ammatista haaveilen edelleen... Tiedän, että "en koskaan" lähde sitä opiskelemaan. En pystyisi olemaan erossa perheestäni ja välimatkat ovat niin pitkiä täältä missä asun.
Ja mitä ulkomaalaiseen mieheen tulee...
niin mieheni on syntynyt ja asunut Ruotsissa, 
hänet varmaan voidaan laskea ulkomaalaiseksi ;)
(en millään viitsisi lähteä vaihtamaan )

Haaveilen kahden keskisistä hetkistä mieheni kanssa
Vanhempani hoitavat jo niin paljon (kaikki pakolliset menot, joihin ei kaikkia lapsia saa ottaa mukaan), etten viitsi ylimääräisiä pyytää.
Täydellisin kahdenkeskinen aika olisi matka Mauritiukselle; kävelyt valkoisella rannalla, romanttiset illalliset kynttilävalossa ja ehkä kuutamouinti ;)


Haaveilen omasta ajasta
ompelemisesta ja leipomisesta (ja SIIVOAMISESTA) ilman keskeytystä ja lahkeen nykimistä. Vaahtokylvyistä kynttilänvalossa. Mikki ei ymmärrä himmentimiä ja soitinta, jotka haluan ehdottomasti uusiin saunatiloihin. Niin ja lenkkihetkistä soittimen kanssa :)


Haaveilen siisteydestä ;)
Pikkutarkkana ihmisenä haaveilen siististä kodista, jota minulla ei ilmeisesti tule koskaan olemaan. Meidän perheessä on 5 sottapyttyä, joilla on kova koulutus koko ajan meneillään ;)
Toisaalta, eräs vanhempi ruova sanoi kerran minulle, että hän oikoo pöytäliinan kulmia päivisin, että keksisi jotain tekemistä,
joten toisaalta olen ehkä tähän tilanteeseen tyytyväinen :)


Haaveilen terveydestä
Meidän perheessä on niin monenlaista sairautta, jostain kumman syystä, 
että toivon lasten ja tottakai meidänkin pysyvän suht terveinä.


Ja tällä hetkellä haaveilen illanistujaisista ystävien kanssa. 
Ajatustenvaihdosta, nauramisesta, lasten leikkikavereista jne...


En oikeastaan mistään sen kummosemmasta... perusasioista. 
Jotka valitettavasti ovat jääneet vähän vähemmälle remontin vuoksi. 
Ehkä tilanne paraneet kuitenkin ajan myötä :)

Nyt haastankin seuraavat bloggaajat saman haasteen pariin!!
Se tekee, ken haluaa :) 
Vaniljainen - Liisa
PiiaS Dream - Piia
Onnentähdet -Terhi
Kotiliesi- Wilhelmiina


Kaikki kuvat on haettu google-haulla
9 kommenttia:

 1. Kiitos haasteesta, Mia! Kiva oli lukea sinun unelmistasi ja haaveistasi :)
  Pitääkin alkaa mietiskelemään, mistä haaveistani itse kertoisin ja kuinka sen teen... Otan joka tapauksessa haasteen vastaan siis!
  Mukavaa päivän jatkoa sinne kauas!

  VastaaPoista
 2. Kiitos Mia! Vastailen haasteeseen jossain vaiheessa. Neljän lapsen äitinä osa noista haaveista on varmaankin aikalailla samanlaisia kuin sinulle :)

  VastaaPoista
 3. Olkaa hyvät!!
  Kiva lukea sitten teidän unelmia ;)

  VastaaPoista
 4. Haaveesi kuullostavat hyviltä, ja eivät ole lainkaan mahdottomia toteutuakseen!

  VastaaPoista
 5. :) Niin minäkin toivon. TOisia saa vain odotella kauemmin ;)

  VastaaPoista
 6. Haaveesi kuulostavat tutuilta :D Ja realistisilta toteutuakseen, vaikka itsestäni tuntuu omalla kohdallani, että ihmeen kauan saa unelmoida niinkin yksinkertaisista asioista kuin rauhassa siivoamisesta tai lukemisesta.

  Olen yrittänyt leikkimielisesti ehdottaa miehelle, että hankittaisiin kokonainen paritalo. Toisella puolella harjoitettaisiin perhe-elämää ja toisella puolella voisin käydä rentoutumassa tuijottelemalla siistejä pintoja. Yllättäen myös vieraat kutsuttaisiin sinne edustuspuolelle...Mikseiköhän mies ole innostunut ideasta?

  Remotti-intoa arjen keskelle!

  VastaaPoista
 7. Joo-o... Hyvin on samanlaiset haaveet täälläkin, vaikka meillä onkin "vain" kaksi lapsukaista. :D Sitä yhteistä "omaa aikaa" ei yrittäjä-perheessä ole koskaan liikaa, eikä varsinkaan niitä lomia. Mutta valitsisin siltikin aina oman elämäni, enkä muuttaisi näitä perusasioita mistään hinnasta! Nautitaan siitä mitä ollaan saatu ja tehdään parhaamme sen eteen. <3

  VastaaPoista
 8. Allekirjoittanut: Tuo olikin hyvä idea. Meidän tulevassa kodissa on "2 siipeä", pitäisköhän pyhittää toinen mulle ja vieraille? ;)
  Ihmeellistä, ettei miehesi lähtenyt ideaan mukaan. Ne ei ole ollenkaan käytännöllisiä ;)

  Kaija: Lomat on kyllä kortilla. Mikkihän piti viime vuonna 4 päivää, kun meidät soitettiin sieltä Norjasta kotiin. Tänä vuonna ollaan TAAS varattu matka, katotaan joudutaanko se perumaan, niinkun viimeksi. Isot tytöt tulee vaan mukaan, kun Alexilla ei saa sitä lentolupaa vieläkään :( Toivotaan, että päästään :)
  Mietin tuossa pari kuukautta sitten, kun TK:ssa oli terkkarin paikka avoin -jos vaikka hakis. Sitten aloin miettimään, mitä muutoksia meille tulis -jätin hakematta. Paljon tyytyväisempi olen kuitenkin näin:)

  VastaaPoista
 9. Kiitoksia haasteesta :) Huomasin vasta nyt , täytyykin miettiä mitä kirjoittaa!

  VastaaPoista

Kiva, kun jätit viestin ♡