keskiviikko 23. maaliskuuta 2011

Vanha kotimme osa 6 -KEITTIÖ

Nyt on veto jotenkin pois. Minulla on ollut aiva hirveä mahakipu ja huono olo jo monta päivää, mutta sitä on kuulemma liikkeellä. Viikonlopun messut, joilla olimme näytteilleasettajina vei loputkin mehut tässä muutenkin hektisessä tilanteessa. 

Emme ole olleet uudella talolla oikeastaan nyt ollenkaan. Eilen "heitimme" sinne keittiön kaapit. Olemme tehneet täällä kotona sellaisia töitä, mitkä on vain joskus jääneet tekemättä -muutama lista puuttuu ja kellarissa panelointi jäi rappusten alta kesken, niin sitä nyt ollaan tehty loppuun. Lisäksi olen maalaillut vähän  ovenkarmia uudelleen...

Ja koska uusia kuvia talolta ei ole, jatkan tätä vanhan talon esittelyä.
Keittiöhän uusittiin  myös viime vuonna huonemuutosten vuoksi. Halusin keittiöstä hieman vanhantyylisen, koska talo on rakennettu 50-51. 
Ovena meillä on maalattu MDF, jota saa monelta valmistajalta: Topi myy sitä Frida nimellä, Kensapuulla se on Lyyra, Carlo Casagrandella Roma jne...

Tuosta liesituulettimen takaa meni ovi ruokailuhuoneeseen, jossa nykyään on meidän makuuhuone. Huomaatteko, vanha on liesituuletin on jo muuttanut, ja uusi laitettu tilalle ;)
Oikeasti tuo liesituuletin on kyllä keskellä -kuva hämää jotenkin

Myös täällä halusin tuon korotetun APK:een ja siihen olen ollut tyytyväinen.
Allas on Stalan yksialtainen Deside ja hana Mora Armaturin valikoimaa.

Tarkkasilmäiset näkevät minun pakkomielteen: MUUMIT ja MARISKOOLIT. 
Tasona meillä on muuten 40 mm lämpökäsitelty koivu, joka tulee myös uuteen kotiimme.


Että tälläinen keittiö meillä; 
erittäin toimiva, kun  leivon tai laitan ruokaa. 
Ja voin kertoa... Pöydät ei todellakaan ole aina näin tyhjiä 7-henkisessä perheessä!!