sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

Vanha kotimme osa 6 -ALAKERRAN WC

Ajattelin äkkiseltään esitellä tälläisen pienen "huoneen" eli alakerrran vessan ;)
Tämäkin meni meillä viime vuonna uusiksi, mutta en sen vuoksi että olisimme tarvinneet sinne remonttia, vaan sen vuoksi että muotovaahtopullo oli alkanut vuotaa saumasta eräänä pitkänä juhlaviikonloppuna. 
Minulla oli sellainen puolen litran (Hairstoren) iso muotovaahtopullo kaappien päällä ja se oli jotenkin hapettunut saunan kohdalta. Pullon sisällä oleva neste oli tullut paineella kappien päälle ja valunut seinää alas samalla haurastuttaen ruuvien kiinnityskohtia. Neste rikkoi kaappien takana olleen cyprokin ja kaapit tuli seinältä alas (vessanpöntön takana) rikkoen altaan ja vessanpöntön. Tippuessaan kaappien yksi kylma oli osunut kaakelilattiaan, ja rikkonyt senkin. Samalla kertaa meni myös meidän haju/partavedet uusiksi. 
Kyllä yksi muotovaahtopullo voi saada melkoisesti tuhoa aikaan.  Olimme itse silloin lomalla ja sen vuoksi emme olleet vuotoa huomanneet. 
Kiva yllätys kotiin tultaessa...

Tämän näköinen vessasta tuli rempan jälkeen. Tykkään kyllä tästä enemmän kuin siitä edellisestä.
Tarkkasilmäiset huomasivat, että meillä on sama tapetti myös uudessa vessassa. Pidän siitä niin paljon!

Ja tämä tapahtui hieman ennen erään lapsen synttäreitä. Vessa piti saada nopeasti uusiksi. 
Tuo yläpuolella oleva kaappi on mittatilauskaappi ja saimme sen seinään päivää ennen juhlia. Jonkinlainen ovi piti saada, koska emme olleet ehtineet uutta ovea vielä tilata. Tuo ovi on kylmästi sahattu isommasta. Ja koska JOKAISELLA on joku utelias kaveri, päätin tehdä yllätyksen hänelle ;)
Kirjoitin kaapin oven sisäpuolelle tekstin, ja tiesin, että jos kyseinen ihminen sisälle katsoo, niin hän ei voi olla hiljaa siitä -sen verran blondi kun on (ihana sellainen) ;)
Ei mennyt kauaa, kun hlö tuli keittiöön kovalla äänellä, että miten niin utelias. Kun kerroin, mitä olin kirjoittanut, niin hänen miehensä sanoi, että mitä sä toisten kaappeihin meet kattelemaan... Arvatkaas oliko meillä muilla ja myös hänellä itsellään hauskaa :)
Näkyypä "ihanasti" nuo rätin jäljet...

Huomaan, että olen taas saanut muutaman uuden lukijan -Tervetuloa!!