maanantai 7. maaliskuuta 2011

Vanha kotimme osa 3 -ESSIN HUONE

Vuorossa on nyt sitten Essi huone. Essin huone on pohjakuvaltaan täysin peilikuva Eveliinan huoneesta. Tyttöjen huoneet on talon toisessa päädyssä. Huoneiden ikkunat on ulkoapäin ihan vierekkän.

Essin huoneessa on samaa maalattavaa tapettia kuin Eveliinalla. Essin tehosteseinä on maalattu samalla värillä kuin Eveliinan kukka. Kun Essin seinän kuviota mietittiin, oli siinä monta vaihtoehtoa. Minä ehdotin, että maalattaisiin siihen suorakaide ruskealla ja reunaan kukkia niin, että osa kukista vaihtaa väriä kesken kuvion (ylittäessään laatikon ja pohjan kohdan). Essi taas halusi jonkun siihen kuvion (ei kukkia, koska Eveliinalla oli). Sitten Essi löysi... Puma-vaatemerkin puuma. Kopioimme kuvankin jo tulostinpaperille, mutta sitten tuli joku pitkä loma ja emme saaneet piirtoheitintä koulusta. "Onneksi" sen loman aikana Essi alkoi itse miettiä, josko kyllästyisi kuvaan nopeaa, koska se olisi kuitenkin melko kookas.
Sitten yks-kaks, tzadaa... tarralla joku teksti?!? Se kävi. Nythän Essin huoneessa on ollut sitten tuo teksti, ja siihen ollaan oltu tyytyväisiä. Se ei dominoi koko huonetta.

Tuossa oven vieressä oli samantyyppinen pöytä kuin Eveliinalla, mutta se lähti jo muuttokuorman mukana toiseen osoitteeseen.

Tyttöjen liukkaripaketit on ihan identtiset. Koska kyseessä on 50-luvun talo ja viistokatot yläkerrassa, niin "valmis paketti" olisi ollut aika hankala. Kaapit sisälle teimme itse ja tilasimme sitten vain ovet.
En tiedä mikä tuossa peilissä näkyy. Likaa se ei ole, koska pyyhin ne juuri ennen kuvanottoa :)

Oikein aurinkoista viikkoa kaikille!