sunnuntai 27. maaliskuuta 2011

Sohvaprojekti

Olen aina haaveillut puusohvasta. Tilanpuutten vuoksi en sellaista kuitenkaan ole koskaan voinut hankkia. Kun teimme talokaupat, tai itse asiassa jo ennenkun tarjouksemme oli edes hyväksytty, aloin heti etsimään sopivaa puusohvaa -sellaista kuitenkaan löytämättä...
Sain jokunen viikko sitten viestin, jossa kyseltiin kiinnostusta puusohvaan. Olin ollut kyseiseen rouvaan yhteydessä, mutta hän oli omansa ehtinyt myymään. Nyt hänen tyttärensä oli valmis luopumaan omastaan :)

Eikun autoon ja Vaasaan hakemaan sohvaa.  Sohva oli malliltaan juuri sellainen kun etsin -pyöreä takaosa! 
Maalipinta oli todella läikkyinen, vaikkakin ehjä. En halunnut sellaista meille. Ei siinä muutakun hiomapaperi käteen ja hiomaan. Tässä sitten tulos.
Nyt olen kahden vaiheilla... 
Hionko lisää ja petsaan ruskeaksi vai päädynkö turvalliseen valkoiseen...
Katsotaan mihin päädyn ;)

Nyt me lähdemme pitkästä aikaa uudelle talolle. Emme ole olleet siellä 1,5 viikkoon -sairastelut ja paikkojen korjailut vanhalla talolla on vienyt aikamme. Eilinen ilta meillä menikin talonäyttöjen kanssa -ei ollenkaan kivaa hommaa...
Tänään ohjelmassa olisi ensin vähän siivousta ja sitten keittiökaappien asennusta. Paitsi, että huomasin tuossa sivusilmällä, että Ylivieskan Kärkkäisellä alkaa Sikapäivät!!! 
Voih, nyt tuli vaikea valinta;)