perjantai 25. maaliskuuta 2011

Pakko paljastaa ;)

Paketti saapui ja kauan odotettu lahjamme Emilalle on kotiutunut:)
Tilasimme Emilian lahjan Kiinasta jo pari kuukautta sitten. Saimme kyllä tiedon toimituksen viivästymisestä, mutta viime päivät olemme olleet hieman hermona, että ehtiiköhän paketti Suomeen ennen viikon päästä olevia juhlia. Eilen se kuitenkin tuli :)

Meillä on neljä kännykkää, vanhemmilla ja kahdella isoimmalla tytöllä. Varsinkin vanhin tyttö pitää puhelintaan melkein aina äänettömällä ja jos yritän saada häntä kotoa kiinni, niin eihän hän kuule. Myös toinen neiti unohtelee puhelimen koulun jälkeen äänettömälle. Olemme jo kauan miettineet  ns. kotikännykän hankkimista, joka olisi koko ajan päällä ja sitä ei otettaisi (lankapuhelin laitettiin pois viitisen vuotta sitten) mihinkään mukaan. Sitten tämä osui silmiin. Puhelin, joka on takoitettu lapsille, ja miksei vanhuksillekkin -ihana nalle. Väreinä oli pinkki ja keltainen -pinkkiä odotettiin, mutta väri on Random.
Tämä on siis siksi hankittu 6 vuotiaalle (ettei kukaan ihmettele), että myös me saamme kotiin puhelimen. Emme tosiaankaan aio antaa Emilian soitella tällä, muutakun mummulle ja papalle -ei ainakaan vielä ;)
Tulitikkuaski on sen vuoksi, että näette koon :)


Puhelimessa on vastaus- ja sulkemisnappi. Lisäksi siihen saa asennettua neljän tärkeän ihmisen puhelin numeron. Tuo keskellä oleva pelottava nappi on hätäpuheluita varten. Siihen pystyy laittamaan esim äidin tai isän numeron hädän varalta. Puhelimella pystyy vastaanottamaan viestejä ja lähettämään niitä -älkää kysykö kuinka... En ole vielä ehtinyt perehtymään asiaan.
Soittoääni on aivan ihana! Harmi, että en osaa liittää sitä tänne.
Tarkoituksena on soittaa siihen, kun Emilia avaa pakettiaan. Katsotaan, kuinka hän säikähtää ;)


Oikein ihanaa viikonloppua, 
meillä viikonloppu vietetään talonäyttöjen keskellä.