perjantai 4. maaliskuuta 2011

Oi, armas mieheni

Kyllä mieheni osaa yllättää, vaikka olemme olleet yhdessä jo yli 20 vuotta. Niinkuin tiedätte, on selkäni "hieman huono". Varsinkin pitkät automatkat ja pieni tärinä aiheuttaa ihan hirveitä kipuja ja jalkojen alta menoa.

Tiistaina Istuin autossa 800 km. Keskiviikkona olin Eveliinan ja Essin kanssa kampaajalla, ja ajettiin 130 km -lähempään kun ei löydy tarpeeksi hyvää ;) Keskiviikko iltana lähdimme vielä mökille katsomaan, onko katto vielä paikallaan tämän lumen keskellä. Sinne matkaa tuli 90 km. Kahdenpäivän aikana yli tuhat kilometriä ja muuta ei tarvittu. Jalat lähtee alta, lapset nostelee tavarat minulle - tätä se on muutama tunti nyt ja sen jälkeen alkaa kipu hellittämään. Huomenna sama luultavasti uudelleen... ;)


Tässä muutama kuva mökin katon lumenluonti talkoista, tai sinne menosta. Onneksi lunta olikin tosi vähän viime vuoteen verrattuna.
Meidän (lukekaa pankin) oma pikku saari, mökki ja näkymä olohuoneen ikkunasta.


Eli asiaan.... Mieheni on koulutukseltaan fysioterapeutti ja joskus aikoinaan ollessaan vieraalla töissä, hän toi kotiin TENS-laitteen, jolla saadaan hoidettua niitä pienempiä (alla olevia) lihaksia, joihin ei hieromalla pääse käsiksi. Nyt Lidl:ssä näkyi olevan TENS-laita myynnissä. Mikki näytti sitä minulle, ja sanoinkin, että oli siitä aikoinaan apua. Hän lähti töihin ja tuli hetken kuluttua kotiin näiden ihanien kukkasten kanssa...... sekä TENS laitteen. Lupasi vielä hieroa selän ensin, ja sitten laittaa nappulat selkään. Mutta kaikki tämä vasta illalla ;) Maltan tuskin odottaa :) Sitä ennen on tosi vietävä vielä yski betoni kuorma kaatopaikalle, eli olen ehkä hemmottelun ansainnut, vai???