maanantai 14. maaliskuuta 2011

Makuuuhuoneeseen lattia

Eilen meillä meni melko kauan siivoillessa. Piti saada apukeittiö tyhjäksi illalla tehtävää lattiauristusta varten.  Lattialämpöputket piti saada laittettua ennen tämän päivän kytkentää. Tällä me saatiin varmistettua ettei putkimiestä tarvitse enää tämän päivän jälkeen nähdä ;)
En ymmärrä, miten tämä putkimies tapaus voi sapettaa minua näin paljon -pääasia, että saadaan ne nyt (toivottavasti) valmiiksi. 

Päätimme aloittaa lattialaminaatin laiton. Meidän piti tyhjätä myös meidän makuuhuone, joka on toiminut kodinhoitohuoneena, varastona, lasten leikkipaikkana, piirrustushuoneena, keittiönä ja lasten päiväunihuoneena eli tavaraa riitti. Tämä oli tilanne, mistä lähdettiin liikkeelle.

Ostimme Bauhausista laminaattileikkurin. Siinä mielessä se oli paljon parempi kuin sirkkeli, että se oli hiljainen. Huonona puolena oli se, että minä en jaksanut sitä käyttää -se vaati aivan liian paljon voimaa. Toimi kuitenkin melko kivasti, eikä pölyä tullut niinkuin sirkkelistä tulee. 
Huomaatteko... Laadunvarmistaja on vieressä -nuija ja kaikki ;). Alexista kyllä huomaa, että se on poika :) Äidin poika, mutta isin kanssa tekee mielummin kaikkea remppahommaa ;) Tytöt taas on tehneet kaikki mielummin minun kanssa.


 Tässä näkyy jo uutta lattiaamme. 
En halunnut mitään tummaa, mutta en myöskään mitään kovin vaaleaa. Nyt meillä on yläkerrassa pyökki ja alakerrassa tammi. Tammessa ei näy jäljet, mutta pyökissä näkyy heti, jos siihen tulee naarmu. Tämä väri on lähempänä tammea, mutta ei yhtä keltainen. Tuo kuva tekee lattiasta ehkä hieman tummemman kuin todellisuudessa on...


Loppusuoralla ollaan, viimeinen kierros puttuu. Tuonne nurkkaan tulee meillä liukuovikaappi, joka olisi tarkoitus laittaa tänään pystyyn. Huomenna emme menekkään sitten talolle, koska valu tulee (siis se on tilattu eli sen on pakko tulla... EIKÖ??). Joutuisimme muuten koko ajan katsomaan lasten perään, ettei ne ole valussa (sitä kautta mennään talon toiseen päähän ja vessaan).

Meillä on tarkoitus laittaa täällä omassa kodissakin muutamat jutut kuntoon ennen myyntiä, ja yritetään saada nekin tällä viikolla valmiiksi. Katsotaan kummassa nyt sitten ollaan enemmän -siellä vai täällä. 

Oikein hyvää alkanutta viikkoa ja toivotaan, että se 
aurinkokin tulisi pilven takaa pois!!

Uudet lukijat toivotan tervetulleiksi :)