keskiviikko 16. maaliskuuta 2011

Makuuhuoneen liukuovikaapisto

Tästä lähdettiin liikkeelle. 
Tuo takaseinä maalattiin vielä kerran, koska olimme "kuivanneet" teloja siihen ja se oli tosi läikkyinen. Kaapin alle laitoimme vain palat laminaattia, koska ei ole mitään järkeä laittaa lattiaa paikkaan, jossa tulee aina olemaan kaappi.

Takaseinä on tässä vaiheessa maalattu ja kuten kuvasta näkyy emme ottaneet taustalevyä kaappiimme (raita kaapin sisällä on kahden lastulevyn sauma). Meidän takaseinä oli sen verran vino, että taustalevy olisi estänyt kaapin kiinnityksen (toisessa sivussa 2 cm kolo, kun toinen sivu on takaa kiinni seinässä). Nyt pystyimme kiinnittämään kaapin kulmaraudoilla kaapin sisältä takaseinään -vaikka ei se olisi tuosta tiukasta sovitteesta ikinä päässyt kaatumaankaan.

Mun puoli on vasemmalla. Omistan niin vähän juhlavaatteita, että minulle riittää tuo pikku henkaritila. Mikillä taas on paljon kauluspaitoja (pitää niitä töissä), että sille puolelle piti ehdottomasti laittaa 2 tankoa. Luultavasti osa menee vielä KKH:n puolelle. Muutossa tietty on se hyvä puoli, että kaikki vaatteet "saa käydä läpi". Veikkaan, että mun puoli on melko tyhjä sen jälkeen. Olen tosi huono ostelemaan vaatteita!! En tosin tiedä onko se nyt niin hyväkään juttu... ainakaan tyttöjen mielestä ;) Ja kuitenkin ne on aina mun kaapilla lainailemassa...

Oviksi halusimme suht neutraalit ja ajattomat. Pelkkä maitolasi, ilman jakoja, olisi mielestäni tehnyt ovista liian massiiviset ja tylsät (toivottavasti kukaan ei loukkaannut, koska tämähän on täysin makuasia). Hankin oviin vielä jonkun tarran, kunhan vain olen ensin päättänyt, että haluanko tekstin vai kuvan..
Liukkari paketin valmistaja on Stella Interior.

Muutama uusi lukijakin on tullut -TERVETULOA! =)