tiistai 8. maaliskuuta 2011

Ja minäkun luulin, että se oli valmis

piikkaaminen siis :(
Mikkihän teki viimeisiä piikkaustöitä viime sunnuntaina mahataudissa. Miesten piti tulla töihin maanantaina, mutta eipä tulleetkaan... Ei tulleet tiistaina, ei keskiviikkona jne. Perjantaina mieheni soitti kyseseen firmaan, että mikä nyt on homman nimi. Eilen aamulla oli pienehkö palaveri talolla ja urakoitsijoille kerrottiin elämän tosi asioita. He lupasivat jatkaa töitä heti tiistaina eli tänään.

Palaverissä kuitenkin tuli esiin sellainen asia, että on huomattavasti halvempaa piikata myös saunan lattia kuin se, että osaan laitetaan tavallinen betoni ja toiseen pikabetoni. Toinen kakku olisi 10 cm ja toinen muutaman sentin -niin olisi saatu ne kuivumaan "yhtä aikaa".

Tässä näkyy kodinhoitohuoneen lattia, jonka me olemme piikanneet pohjaan asti.
 

Koska meillä ei kertakaikkiaan ole viikkoa aikaa tuhlata taas saunan puolen piikkaamiseen, annoimme sen kiinteistöhuollon tehtäväksi. He lupasivat tehdä sen päivässä eli tänään.

Menimme illalla talolle tekemään muita juttuja ja huomasimme, että lattia oli jo valmiiksi piikattu!! :) Siis 4-5 tunnissa, kun me piikkasimme viikon. Meillä tosin oli puolet suurempi ala (itseäni lohduttaakseni) :)
Tänään he luultavasti vievät roskat pois, raudoittavat lattiat ja hyvässä lykyssä betoniauto tulee keskiviikkona. Mutta meidän tuurillahan näin ei tule käymään... :(

Me kuitenkin saimme keittiönlattian lämpöputket "valettua" lattiaan. Laittia hieman heikkeni putkisen urituksista, niin eräs rakennuttaja suositteli, että laittaisimme putkien päälle jonkinlaista tasoitetta. Eli siinä se nyt sitten on.
Tässä muuten näkyy tuo keittiön peräseinä tosi hyvin :)

Illat tahtovat olla niin pitkiä pienille lapsukaisille. Elle söi välipalaansa ja Alex itkeskeli kärryssään. Niinpä "isosisko" antoi oman välipalansa pienemmälle :)
Tänään on isäni syntymäpäivä. Lähden tästä ostamaan hänelle lahjaa, kun kerrankin tiedän mitä hän tarvitsee :)OIKEIN HYVÄÄ NAISTENPÄIVÄÄ! ja

AURINKOISTA LASKIAISTIISTAITA!