torstai 3. maaliskuuta 2011

Ikea, Rusta ja muuta kivaa

Pääsimme kuin pääsimmekin lähtemään Ikeaan tiistaina. Essi, viimeinen sitkeä sissi, ehti parantua ennen matkaa oksennustaudista. Näillä näkymin minä ja Alex oltiin vahvoja :)

Matkalla meidän piti käydä Oulun Bauhausissa, koska käyttämäämme maalattavaa tapettia myydään vain siellä. Bauhausista ostimme myös laudetavarat ja Tikkurilan Supi Saunavahan, väriltään lämpöpuun ruskean, jolla tulemme käsittelemään ainakin osan seinistä/lauteista. Vielä en tiedä mitkä...

Ikeasta me emme ostaneet kovinkaan paljoa. Essi sai huoneeseensa kaverisängyn, joka muuten toimii tuolina. Telkkarihuoneeseen, tyttöjen päähän, ostimme Ikea PS korkean metallikaapin (sitä myydään vain ruotsin Ikeassa). Lisäksi fleecepeittoja (alle 2€/kpl) terassille, kukkia, karkkia (tietysti) sekä muuta enemmän ja vähemmän tarpeellista pikku tavaraa.

Rustasta sen sijaan molemmat tytöt löysivät itselleen tapetit. Essi on etsinyt itselleen jotain hieman erilaista, mutta kuitenkin melko neutraalia väreiltään. Hän löysikin tälläisen Space, Retro tapetin.


Eveliina taas oli jo valinnut itselleen Eco tapeteista sellaisen vaalean "koukero" tapetin, mutta päätyi sitten tähän New York tapettiin. Hän on haaveillut Ikeasta samaa kuvaa tauluna, mutta niitä ei enää ilmeisesti saa mistään. New York on nimittäin meidän vanhimman neidin unelma!! Se on kuulemma ainut paikka, jonne on PAKKO päästä.

Lisäksi kävimme Iittalan myymälässä. Muumithan on intohimoni ;) ja kuinka ollakkaan siellä oli haaveilemani Muumihahmot edulliseen hintaan. Lisäksi hinnasta lähti vielä -25 % pois. Arvatkaa ostinko ne kaikki.


Kun osti yli 500 kruunulla, sai Aalto maljakon myös erikoishintaan -sehän piti ostaa. Äitini täyttää tänä vuonna 60, ja ajattelin, että annan sen hänelle lahjaksi. Mutta katsotaan nyt, ehkä kuitenkin päädyn johonkin henkilökohtaisenpaan, kuten koruun.

Tässä muuten tänä aamuna keittiömme ikkunasta otettu kuva. Jos tämä ei ole KEVÄTTÄ, niin mikä?!? =)