torstai 24. maaliskuuta 2011

Emilian synttärit lähestyy

Meidän Emilia neidin 6 vuotis synttärit lähestyy. Koska meillä on 5 lasta, en viitsi sukulaisia ja ystäviä kiusata koko aikaa, niin olemme päättäneet, että synttäreitä ei enää vietetä niin suuressa mittakaavassa sen jälkeen, kun he täyttävät 10 v.  Tottakai isovanhemmat, kummit sekä muut halukkaat ovat aina tervetulleita -ja kakun teen aina!! Mutta ketään ei erikseen kutsuta.

Pian meillä vietetään kuitenkin 6 vuotis päiviä ja suunnittelu on huipussaan. Olen aina tehnyt joka synttäreille  uusia leivonnaisia, näin saan kokeiltua kaikkea kivaa. Viime päivät olenkin ollut enemmän noiden kakkublogien kimpussa. Kovasti yritän tarjota Emilialle Barbiekakkua, mutta se tehdään kuulemma 7 vuotispäiville. Barbapapa kakku tulee sitten 8 vuotis päiville, mutta mitään sopivaa ei löydy 6 vuotis päiville -ainakaan Emilian mielestä ;) Ehkä se kakku kuitenkin vielä löytyy -tai pakkohan sen on.

Emilian halusi itse tehdä kutsukortit alusta loppuun. Hän halusi siihen leppäkertun ja sitten hieman kukkia. Tekstikin piti itse kirjoittaa :) Kortteja tehtiin 12 ja seitsemännen kohdalla Emilia alkoi kyselemään, että kuinka monta vielä. 
Sydämen sai vain muutama valittu... -vihje Turkuun;)
Pitihän korttiin saada piirtää vielä perhonen ja kukka (kun kerran leppäkerttukin oli) :)
Me aletaan Ellen kanssa leipomaan keksejä uudella reseptillä, 
ennenkun Alex herää päiväunilta :)