tiistai 15. helmikuuta 2011

Ystävä mietteitä :)

Puhuimme ystäväni kanssa ystävyydestä ja siitä kuinka elämän erilaiset tilanteet ajavat ystävykset "erilleen".  Sanoinkin (vitsinä), että jos haluaa päästä epämiellyttävästä kaverista eroon, niin hankkikaa lapsia. Jos henkilö vieläkin on kimpussasi, niin ostakaa talo, jota alatte remontoimaan... Vaarana vain on, että ne ihanatkin ystävät häviävät :(
Meillä ainakin on käynyt remontin aikana niin:( Kukaan uskalla edes soittaa siinä pelossa, että pyytäisimme heitä auttamaan. Olen sanonut kaikille, että me ei pyydetä apua. Ne, jotka haluavat tulla, saavat tulla ja me otamme avun todella kiitollisena vastaan:) Ainakin minä, joka vietän päivät kotona lasten kanssa, kaipaan ihan hirveästi puhekaveria. Tyttäreni kysyy joskus kaupassa, kun juttelen jollekkin, että kuka se oli? Ja minä siihen, ettei harmainta aavistustakaan. Onneksi en ole hiljaista sorttia=D Tiedän (ja toivon), että ystävät palaavat, kun remontti on ohi. Olemmehan me tämän käyneet läpi jo kerran.
 

Olen tilannut POSITIIVAREIDEN Aamupala palvelun. Mikä ihanampaa kuin aloittaa päivä positiivisellä ajatuksella. Ystävänpäivänä heillä oli seuraavanlainen teksti.


5 kommenttia:

 1. Tuo on kyllä totta. Meilläkin oli raksa-aikana muutamia kavereita jotka eivät edes käyneet paikanpäällä, ennen kuin tavarat kannettiin sisään.. Pahimpia silti olivat ne muutamat jotka kävivät vähän kuin naureskelemssa työnmäärää ja että ai toikin on vielä laittamatta..
  Tsemppiä teille remonttiin! :)

  VastaaPoista
 2. Olipa ihana teksti. Täytyy itsekkin käydä tilaamassa tuo aamupala juttu itselle.
  Muistan kun me muutettiin, niin kukaan kavereista ei tullut auttamaan, mutta kaikki kyseli vaan tupareista. Lopulta suutuin niin, että sanoin heille miks meidän pitää järjestää teille juhlat, kun ollaan saatu kaikki työ itse tehdä. Kyllähän ne tuparit järjestettiin ja hauskaa oli, mutta kyllä jokainen joskus apua tarvitsee ja valitattasti se menee niin, että niitä autetaan jotka auttavat.

  VastaaPoista
 3. Niin TOSIA nuo sanat tosiystävästä! Me ei olla rakennettu taloa, mutta itsekin saanut jo tämän yhden lapsen myötä huomata, että monta hyvää ystävää jäänyt, jäämässä taka-alalle... ehkä itselläkin elämänasenne ja arvot muuttuneet lapsen myötä.. Onneksi myös monta tosiystävää, jotka eivät rinnalta lähde edes kulumalla! Yhden sellaisen luokse lähden kohta (ilman lasta!) vietämään päivääni! Jaksaa sitten taas olla parempi äiti, vaimo ja ystävä :)
  Mukavaa päivää sinne!

  VastaaPoista
 4. Christina: Noin se valitettavasti on:( Nuo jälkimmäiset ovat tosiaan niitä pahimpia. Meillekkin on tulossa tällä viikolla käymään talolla eräs, jolta odotan jotain vastaavaa... Taidanpa antaa vasaran käteen ja sanoa, että ole hyvä vaan ;)

  Elina: Tuo positiivareiden jutut on mun mielestä tosi hyviä. Varsinkin ne lasten suusta on aivan ihania :) Ja kyllähän siinä paha mieli itselle jää, jos kukaan ei auta:(

  VastaaPoista
 5. Kiva kun olet mukana arvonnassa....
  Kraam
  Sanne

  VastaaPoista

Kiva, kun jätit viestin ♡