tiistai 15. helmikuuta 2011

Ystävä mietteitä :)

Puhuimme ystäväni kanssa ystävyydestä ja siitä kuinka elämän erilaiset tilanteet ajavat ystävykset "erilleen".  Sanoinkin (vitsinä), että jos haluaa päästä epämiellyttävästä kaverista eroon, niin hankkikaa lapsia. Jos henkilö vieläkin on kimpussasi, niin ostakaa talo, jota alatte remontoimaan... Vaarana vain on, että ne ihanatkin ystävät häviävät :(
Meillä ainakin on käynyt remontin aikana niin:( Kukaan uskalla edes soittaa siinä pelossa, että pyytäisimme heitä auttamaan. Olen sanonut kaikille, että me ei pyydetä apua. Ne, jotka haluavat tulla, saavat tulla ja me otamme avun todella kiitollisena vastaan:) Ainakin minä, joka vietän päivät kotona lasten kanssa, kaipaan ihan hirveästi puhekaveria. Tyttäreni kysyy joskus kaupassa, kun juttelen jollekkin, että kuka se oli? Ja minä siihen, ettei harmainta aavistustakaan. Onneksi en ole hiljaista sorttia=D Tiedän (ja toivon), että ystävät palaavat, kun remontti on ohi. Olemmehan me tämän käyneet läpi jo kerran.
 

Olen tilannut POSITIIVAREIDEN Aamupala palvelun. Mikä ihanampaa kuin aloittaa päivä positiivisellä ajatuksella. Ystävänpäivänä heillä oli seuraavanlainen teksti.