torstai 10. helmikuuta 2011

Uudet ikkunat toisessa päässä

Olen suunnitellut kaikkea mahdollista vanhoista ikkunoistamme -huvimajaa, pientä puutarhaa salaateille, tomaateille ja kurkuille, etupihan terassiin seinää tuulen suojaksi jne jne. Ikkunamyyjä ja -asentaja sanoivat molemmat, että juuri tämän tyyppisiä ikkunoita kysellään paljon ja että varmasti saatte kaupan, jos ette itse tarvitse. Olen jo nyt saanut pari soittoa, vaikkei ikkunoita oltu edes vielä vaihdettu -uudet ikkunat ovat olleet pihassa. Ja mistä ihmeestä ihmiset saavat meidän puhelinnumeromme (jotka ovat muuten salaiset). Eli vanhojen ikkunoiden hävittämisestä meille ei ilmeisesti tule ongelmaa :)

Jännitin koko päivän, miten ikkunoiden asennus menee. Pakkasta oli taas niin paljon, että automme ei tahtonut lähteä käyntiin, joten en päässyt katsomaankaan. Olen tietyissä asioissa liiankin pikkutarkka, ja kauhulla odotin, kuinka levyt ovat repeytyneet ikkunoiden vierestä ja siinä samalla tapetitkin menneet pilalle... Mutta ei, jälki oli siistiä minunkin mittapuun mukaan =)

 Tässä alla on meidän vanha keittiönikkuna, jotka vaihdetaan huomenna.
Tuolla keskellä ylhäällä on ruokailuhuoneen lampun uusi johto
Ja tässä alapuolella on uudet ikkunat lasten leikkihuoneesta sekä olohuoneesta. Ikkunat ovat niin ihanan puhtaat -vaikka ne todellisuudessa on ihan pölyiset. Mutta tuo väri :) ei enää keltaisia ikkunapieliä!
Kaikki ikkunalistat puuttuvat vielä.


Ja mikä "tärkeintä", pääsemme jyrsimään keittiönlattiaan lämpöputkia, ja sen jälkeen pääsemme laittamaan laminaatit/kaakelit. Lattioiden jälkeen asennamme keittiön kaapit paikoilleen. Kumpi on kivempi 40 mm lämpökäsitelty koivutaso (käsitellään ruskeaksi) vai musta kivitaso??? Auttakaa, meillä jakautuu mielipiteet...

5 kommenttia:

 1. Teillä hyvin remontti etenee!Kauniit ja puhtaan väriset on uudet ikkunat.Keittiön taso-asiassa kannatan mustaa kivitasoa.

  VastaaPoista
 2. Löysin blogin jonkun toisen blogin kautta ja aion todellakin jäädä seuraamaan remonttianne. Ikkunat on todella kauniit ja tuo ruudukko tekee sitä aivan ihanan. Tuohon taso kysymykseen en osaa oikein sanoa mitään, molemmat ovat hyviä. Voiko niitä yhdistää esim saarekkeeseen kivi ja muualle puu?

  VastaaPoista
 3. Kyllä minä olisin lämpimämmän puun kannalla,vaikka ennen olin mustan kivitason kannattaja. Mutta molemmat hyviä..

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: Kyllä se etenee, välillä vain tuntuu, että ei tarpeeksi nopeaa .

  Sanna: Tuota saarreketta olen haaveillut, mutta se ei valitettavasti mahdu meille:(

  Marita ja muut: Itse mietin myös tuota puunlämpöä, mutta mies ja isommat lapset ovat kiven kannalla. Molemmissa on hyvät puolensa. Nyt meillä on puutasot, mutta... en tiedä -saa nähdä jos saan a-haa elämyksen. Mielellään otan vastaan puolesta ja vastaan viestejä ;)

  VastaaPoista
 5. Mun siskolla on "mustat" tasot ja samanlaiset pinnoitteet kaappien välitilassa. Se on kyllä ihan hieno, mutta pienentää tilan tuntua mun mielestä turhan paljon. Jos mä laittaisin omaani, niin valitsisin puun. Siinä ei säry astiatkaan yhtä helposti kun vähän kolahtaa.

  VastaaPoista

Kiva, kun jätit viestin ♡