keskiviikko 23. helmikuuta 2011

Sauna

Tässä lupaamani kuvat saunaosastosta.
Emilia "loikkii" niissä melkein jokaisessa, kun isommat neidit ovat opettaneet poseeraamaan kuvissa.

Otin kuvat samassa järjestyksessä, kun aikaisemmassa päivityksessä, että teillä olisi hieman helpompi hahmottaa tuo meidän saunatila. En tiedä miksi kamera "vääristää" tilan niin, että se ei näytä niin isolta kun se todellisuudessa on Kiinteistöhuollon miehet sanoivat meille, että kaakelit voidaan jättää uuden valun/lattialämpöputkien alle, koska tila oli aivan kuiva. Päivällä, kun alkoivat piikkaamaan uusia "koloja" kaivoille, niin kaakelit irtosivat isoina paloina. Sovimme niin, että me otamme ne illalla pois ja he voisivat jatkaa muiden töiden kanssa. Jonkin verran kaakeleita olemme jo tässä vaiheessa saaneet pois.
Emilia löysi maasta jotain mielenkiintoista, kun sitä piti niin potkia :)


Tuohon seinään piirretty pystypalkki, on tuleva seinä saunatilan ja kodinhoitohuoneen välissä. Vasemmalle puolelle tulee pesutorni, siivouskaappi, pyykkikaappi jne, oikealle tulee suihku. Seinämän taakse jää meidän apukeittiö. Sen takana olevan punertavan seinän takana on tuleva keittiö.Kaakelit irtosivat todella isoina paloina. Isoin oli melkein neliön kokoinen! 
On kyllä ihme, ettei laattojen alla ollut kosteutta, kun ajattelee miten ne olivat valussa kiinni...

Toivottavasti saitte edes jonkinlaisen käsityksen tuosta sauna-osastosta. Sitä on todella vaikea selittää, kun ei pysty näyttämään. Kamerassa pitäisi olla sellainen panoramakuva mahdollisuus :)

Tervetuloa uudet lukijat -on todella kiva, kun joukko kasvaa :)