keskiviikko 23. helmikuuta 2011

Sauna

Tässä lupaamani kuvat saunaosastosta.
Emilia "loikkii" niissä melkein jokaisessa, kun isommat neidit ovat opettaneet poseeraamaan kuvissa.

Otin kuvat samassa järjestyksessä, kun aikaisemmassa päivityksessä, että teillä olisi hieman helpompi hahmottaa tuo meidän saunatila. En tiedä miksi kamera "vääristää" tilan niin, että se ei näytä niin isolta kun se todellisuudessa on Kiinteistöhuollon miehet sanoivat meille, että kaakelit voidaan jättää uuden valun/lattialämpöputkien alle, koska tila oli aivan kuiva. Päivällä, kun alkoivat piikkaamaan uusia "koloja" kaivoille, niin kaakelit irtosivat isoina paloina. Sovimme niin, että me otamme ne illalla pois ja he voisivat jatkaa muiden töiden kanssa. Jonkin verran kaakeleita olemme jo tässä vaiheessa saaneet pois.
Emilia löysi maasta jotain mielenkiintoista, kun sitä piti niin potkia :)


Tuohon seinään piirretty pystypalkki, on tuleva seinä saunatilan ja kodinhoitohuoneen välissä. Vasemmalle puolelle tulee pesutorni, siivouskaappi, pyykkikaappi jne, oikealle tulee suihku. Seinämän taakse jää meidän apukeittiö. Sen takana olevan punertavan seinän takana on tuleva keittiö.Kaakelit irtosivat todella isoina paloina. Isoin oli melkein neliön kokoinen! 
On kyllä ihme, ettei laattojen alla ollut kosteutta, kun ajattelee miten ne olivat valussa kiinni...

Toivottavasti saitte edes jonkinlaisen käsityksen tuosta sauna-osastosta. Sitä on todella vaikea selittää, kun ei pysty näyttämään. Kamerassa pitäisi olla sellainen panoramakuva mahdollisuus :)

Tervetuloa uudet lukijat -on todella kiva, kun joukko kasvaa :)

6 kommenttia:

 1. Kiitos vierailusasi ja
  kiva kun jätit kommentin:)
  liityin lukijaksesi ja jään mielenkiinnolla seuraamaan remontin edistymistä!

  yöterkut
  Päivi

  VastaaPoista
 2. Kiva kun jäit seuraavaan juttujani :)

  VastaaPoista
 3. toi fontti on vähän epäselvä :/

  VastaaPoista
 4. Kiitos tyttäreni ;) Mä mietinkin, että kuinka siitä saa selvää. Vaihdan sen seuraavaan päivitykseen :)

  VastaaPoista
 5. Ihanaa saada seurata uuden kodin valmistumista! Pitää lisätä blogilistaani!!! Nämä ennen ja jälkeen kuvat kun ovat niin ihania!

  Vai olen ollut Minnan työkaveri? Olen ollut kolmen Minnan kanssa työkaveri, mutta olisiko tämä eräs Minna H? Terkkuja joka tapauksessa!!

  Hyvää viikonloppua sinulle!
  -Pia-

  VastaaPoista
 6. Pia: Itse huomaan suuren eron ennen ja jälkeen -kuvissa Joskus kun kuvia ottaa, niin itse ajattelen, ettei kukaan niissä mitään eroa edes huomaa. Toivottavasti niistä saa edes käsityksen :)
  Kyllä kyseessä on Minna H :) Kerron terkut eteenpäin!
  Hyvää viikonloppua sinullekkin!

  VastaaPoista

Kiva, kun jätit viestin ♡