maanantai 28. helmikuuta 2011

KHH:n lattia uusiksi

Meillä on viime päivinä ollut sellaiset sembalot, että huh huh...
Parhaimmillaan meillä oksenteli kolme lasta, ja Elle reppana ei osannut pysyä paikoillaan, ja kun huono olo tuli... Niinpä se sitten tuli sohvalle, olohuoneen lattialle ja sohvalle ja vielä kerran sohvalle...
Eli meidän sohva menee nyt sitten pesuun, arvaatte varmaan kuinka kangassohva imee :(
Tahtoo pois...
Ainoat, jotka meillä on (vielä) säästyneet, on Essi, minä ja Alex. Kuten kuvasta näkyy, ei uni tullut pikkumiehelle iltaisin, kun muut oli aivan poikki -minä monensadan betonikilon kantamisesta. Kädetkin on varmaan venyneet monta senttiä ;)

Olimme sopineet putkimiehen kanssa maanantaille tulon -olisi muuten mennyt yli 2 viikkoa eteenpäin. Torstai iltana päätimme, että alamme piikkaamaan kodinhoitohuoneen lattiaa. Aluksi tarkoituksemme oli valaa uusi laatta päälle ja lämpöputket sisään, mutta lattiatasojen eroksi käytävän kohdalla olisi tullut melkein 10 cm!! Piikkaamalla lattian saimme sen samalle tasolle koko käytävän matkalta. Saunan puolella lattiaan tehtiin vain urat vesikaivoja ja -putkia varten.

Lattia oli aivan järkyttävän kovaa. Olemme piikanneet/hajottaneet koko nykyisen talomme kellarin lattian, ja se oli "helppoa". Kevyttähän se ei ole, kun pitää kaikki betonit kuljettaa pois, mutta se hajosi helposti.

Uudella talolla lattia oli aivan hirveän kova. Mieheni sai myös mahataudin, ja meidän talossa on vesi poikki eli vessat ei toimi :/ Mieheni joutui olemaan myöhään talolla, jotta saisimme kaikki valmiiksi ennen putkimiehen saapumista. Minä lähdin aamulla "kunnossa" olevien lasten kanssa kantamaan loput betonit kärrylle ja sitten kaatopaikalle -meillähän lapset kulkee kanssani joka paikkaan :) Ne "tykkää" ihan hirveesti ;)
Ja kuinka ollakkaan, putkimies EI TULLUTKAAN ja mieheni on mahataudissa piikannut lattiaa... Sääliksi käy, mutta onpahan tehty :)
Kun tämä saadaan tehtyä, niin pahin on ohi!!

Oikein hyvää alkavaa viikkoa kaikille ja kiitokset kommenteista -ne ilahduttavat aina. Ja tervetuloa uudet lukijat!