maanantai 28. helmikuuta 2011

KHH:n lattia uusiksi

Meillä on viime päivinä ollut sellaiset sembalot, että huh huh...
Parhaimmillaan meillä oksenteli kolme lasta, ja Elle reppana ei osannut pysyä paikoillaan, ja kun huono olo tuli... Niinpä se sitten tuli sohvalle, olohuoneen lattialle ja sohvalle ja vielä kerran sohvalle...
Eli meidän sohva menee nyt sitten pesuun, arvaatte varmaan kuinka kangassohva imee :(
Tahtoo pois...
Ainoat, jotka meillä on (vielä) säästyneet, on Essi, minä ja Alex. Kuten kuvasta näkyy, ei uni tullut pikkumiehelle iltaisin, kun muut oli aivan poikki -minä monensadan betonikilon kantamisesta. Kädetkin on varmaan venyneet monta senttiä ;)

Olimme sopineet putkimiehen kanssa maanantaille tulon -olisi muuten mennyt yli 2 viikkoa eteenpäin. Torstai iltana päätimme, että alamme piikkaamaan kodinhoitohuoneen lattiaa. Aluksi tarkoituksemme oli valaa uusi laatta päälle ja lämpöputket sisään, mutta lattiatasojen eroksi käytävän kohdalla olisi tullut melkein 10 cm!! Piikkaamalla lattian saimme sen samalle tasolle koko käytävän matkalta. Saunan puolella lattiaan tehtiin vain urat vesikaivoja ja -putkia varten.

Lattia oli aivan järkyttävän kovaa. Olemme piikanneet/hajottaneet koko nykyisen talomme kellarin lattian, ja se oli "helppoa". Kevyttähän se ei ole, kun pitää kaikki betonit kuljettaa pois, mutta se hajosi helposti.

Uudella talolla lattia oli aivan hirveän kova. Mieheni sai myös mahataudin, ja meidän talossa on vesi poikki eli vessat ei toimi :/ Mieheni joutui olemaan myöhään talolla, jotta saisimme kaikki valmiiksi ennen putkimiehen saapumista. Minä lähdin aamulla "kunnossa" olevien lasten kanssa kantamaan loput betonit kärrylle ja sitten kaatopaikalle -meillähän lapset kulkee kanssani joka paikkaan :) Ne "tykkää" ihan hirveesti ;)
Ja kuinka ollakkaan, putkimies EI TULLUTKAAN ja mieheni on mahataudissa piikannut lattiaa... Sääliksi käy, mutta onpahan tehty :)
Kun tämä saadaan tehtyä, niin pahin on ohi!!

Oikein hyvää alkavaa viikkoa kaikille ja kiitokset kommenteista -ne ilahduttavat aina. Ja tervetuloa uudet lukijat!

4 kommenttia:

 1. No, eihän se hyvä työ hukkaan mene. Sääli vaan että piti pitää kiirettä ihan turhaan sairaana! Toivottavasti sairaat paranee pian ja loput säästyy! Tsemppiä!

  VastaaPoista
 2. Voi ei teitä raasuja.... Toivottavasti et tule itsekin nyt sitten vielä kipeäksi!!
  Mekin on oltu helmikuussa mahataudissa Peipposen kanssa, mies selvisi yhden päivän "oudolla ololla"... Mulla oli sama tauti jo tammikuussakin! Hirveä tauti jyllää kaikkialla sekä täällä että Suomessa ainakin, grrr...
  Pikaista paranemista teille kaikille!!!!
  Kyllä te vaan ootte silti ahkeria ja reippaita...hattua nosta taas kerran!
  Hyvää alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
 3. Grattis till tredje pris i min utlottning. Maila din adress till nyanseravvitt@gmail.com och glöm inte att välja motiv.
  Kram Agneta

  VastaaPoista
 4. Kaija: Nyt alkaa muut olemaan kunnossa, mutta Essi on nyt vuorossa:( Katotaan miten meidän kahden (Alexin ja mun) käy ;) Ja kyllähän tuo Mikin juttu nyt naurattaa, kun ajattelee miten Mikin olis voinu käydä -mahatauti ja vessaton talo ei ole mikään paras yhdistelmä ;)

  Liisa: Kyllähän mullakin on huono olo, mutta luulen että se on enemmän psykosomaattista (niinkuin Muumien Nipsu sanoi) ;) Tosin en ole koskaan ollut oksennustaudissa -KOP, KOP!! Kamala, jos tuo tulisi kaksi kertaa :(
  Tuosta ahkeruudesta en oikein tiedä, olen aina sanonut, että tämä vaatii jonkinlaista hulluutta -varsinkin kun teemme sen toistamiseen :)

  Agneta: Vad roligt, jag brukar aldrig vinna på lotteriet :) Jag mailar adressen åt dig.

  VastaaPoista

Kiva, kun jätit viestin ♡