maanantai 7. helmikuuta 2011

Kevättä rinnassa, ja pakkasta ulkona -22 C

Rakastan vihanneksia, salaatteja ja hedelmiä. Olen monta kertaa sanonut, että voisin ryhtyä kasvissyöjäksi... mutta pidän myös lihasta ja kalasta! Ja sitten taas lihan korvaavista pavuista en oikein pidä -herne menee:)
Päätin kokeilla ystäväni hernevinkkiä. Liotin ihan tavallisia herneitä vedessä päivän, jonka jälkeen istutin ne tuollaiseen isoon "mariskooliin". Parissa viikossa niistä tuli tällaisia. On muuten tosi hyvää salattiin pienittynä. Kannattaa kokeilla! Tulee jotenkin keväinen olo, kun ensimmäisen kasvit kasvaa ikkunan edessä.
Herneen alkuja

Vaikka mieli jo haikailee kevättä, on ulkona täysi talvi. Tänä aamuna meillä oli pakkasta -22 C. Huomasin jo yöllä pakkasen nousevan huimasti, koska talomme seinät alkoivat "paukkumaan". Tässä nykyinen talomme jouluasussa. Terassilla on tällä hetkellä metrin lumikerros, ja parvekkeelle emme pääse ollenkaan.
Meidän nykyinen talo takapihalta -vielä :(

Olimme taas viikonlopun uudella talolla remppaamassa. Nyt olemme saaneet vessan seinän ja lattian kaakeloitua kokonaan. Tänään illalla saumaamme lattian, ja sen jälkeen tapetit loppuseiniin ja kalusteet paikalle. Mietin tuota vessan kokonaan kaakelointia, mutta meillä on nykyisessäkin vessassa puolikaakelointi, ja jotenkin kokonaan kaakelointi (varsinkin valkoisella) tuntuu niin kylmältä.
Lattia on ihan märkä ja saumaamatta vielä
Tässä meidän kestävin remontoija, yhtä hymyä pienistäkin asioista. Vaikka olemme välillä melko pitkääkin päivää tai oikeastaan iltaan talolla, niin Alex senkun porskuttaa =)
Pikkuremontoija

Näillä iloisilla ilmeillä aloitamme taas uuden viikon =D

P.S Ikkunoita aletaan asentamaan torstaina, ja hyvällä tuurilla pääsemme laittamaan lattioita viikonloppuna =)