tiistai 15. helmikuuta 2011

Keittiö ja wc on nyt tapetoitu

Olimme eilen äitin ja isän luona kaakeloimassa heidän vessaansa ja tänään menemme kaakeloimaan loput. Saimme kuitenkin viikonloppuna tehtyä melko paljon. Lauantaina Alexin kummit tulivat taas yllättäen auttamaan -KIITOS SIITÄ!

Tämä oli tilanne josta lähdettiin liikkeelle. Tämä kuva on torstai-illalta, jolloin keittiön ikkunat olivat vielä vaihtamatta.

Katon laitto on tässä vaiheessa jo loppusuoralla. Onneksi me laitoimme sähköjohdot perjantaina valmiiksi, koska ajattelimme, että vietämme katon kanssa koko viikonlopun... Loppujen lopuksi laitto meni melko nopeaa, kun on kaksi osaavaa tekemässä.

Tässä ikkunat on jo vaihdettu, patterit poistettu ja minulla on edessä loppu tapettien repiminen ja patterin taustojen maalaminen.

Mieheni poistaa Alexin kanssa viimeistä pistorasiaa. Tässä talossa on asunut aiemmin sellaisia ihmisiä, joilla on ollut 3 koiraa ja kissojen lukumäärästä ei ole tietoakaan. Pattereiden taustat ja jääkaapin päällystä olivat aivan kauheat. Niitä ei oltu varmaan koskaan siivottu :(

Sunnuntai aamuna pääsimme tapetoimaan keittiötä maalattavalla tapetilla. Väriksi meillä tulee Sadolinin Monacon vaalea. Ruokailutilan peräseinään tulee tapetti.
Ostimme remontin alkaessa 75 metriä maalattavaa tapettia, ja meillä oli ennestään ehkä noin 15 metriä jäljellä nykyisen kodin remontista. Kun keittiö oli valmis, oli tapettia jäljellä 1.3 metriä! Viimeisiä vuotia leikatessa olin kyllä pikkasen paniikissa, koska täältä samaa tapettia ei saa, vaan olisin joutunut sitä Oulusta tai Tampereeltä hakemaan.

Kyllä se muuttuu heti, vaikkei tapettia ole tuossa kuvassa vielä edes maalattu. Sen pitää kuivua muutama päivä.

Tässä näkyy hieman tuota vessan tapettia, jonka me naiset laitoimme lauantaina. Pienessä vessassa oli tiivis tunnelma ;) Nyt on vessanrungot viety talolle, ja josko keskiviikkona saisimme ne paikoilleen. Wc-pöntön haemme tänään.
 Kyllä se siitä- pikku hiljaa. Pitäisi nykyinen talokin laittaa myyntiin, mutta jostain syystä se soitto kiinteistövälittäjälle ei ole niin helppo...Kivaa, että olen saanut uusia lukijoita -tervetuloa!! Kiva nähdä, että juttujani käydään lukemassa:)