tiistai 4. tammikuuta 2011

Tapettivalintoja

Sain eilen aivan ihanan puhelinsoiton. Äitini soitti ja sanoi, että setäni ja tädin mies ovat tulossa auttamaan katon laitossa. Aloin pakkaamaan tavaroita uudelle talolle, kun sain toisen puhelun. Alexin kummit soittivat, että heillä olisi vapaapäivä ja että tarvittaisiinko meillä apua!! Siis tätä tämä minun sukuni tekee -auttaa toisiaan, kun joku tarvitsee apua. Ihania ihmisiä <3 ! Saimme todella paljon tehtyä. Nyt on lasten makuuhuone, meidän makuuhuone ja leikkihuoneen katto saatu paneloitua. Kattomateriaalina käytimme MDF kattopaneelia. Myös olohuone on 80 % valmis -työt piti lopettaa, koska käytävän kohtaa tulee led valot kattoon, ja koska emme uskoneet, että pääsisimme niin pitkälle -ei niitä oltu ostettu... Nyt on lamput hankittu ja panelointi jatkuu tänään. Pikkuhiljaa pääsemme laittamaan kaapit lastenhuoneisiin, ja sitten alkaa niiden huoneiden tapetointi =)

Haluan nyt vihdoin ja viimein näyttää teille hieman noita tapetti valintoja. Päävärinähän meille on suurimmassa osassa taloa vaalea harmaa (Tikkurilan H486) ja niiden lisäksi joka huoneeseen tulee tuollainen tehosteseinä.
Tämä ylläoleva "kiukuratapetti" tulee olohuoneen peräseinään ja tuo samaan sarjaan kuuluva raitatapetti tulee takan vieressä olevan seinä taakse -tavallaan vieraseteisen peräseinäksi. Molemmat tapetit on AM-Markkinoinnin Velvet tapetteja.

Tämä tapetti tulee meidän makuuhuoneen seinään. Väri ei ole ihan noin vaalea, mutta jostain syystä en saanut valotusta kohdalleen.

Tässä on keittiön seinän tapetti. Nuo kukat ovat myös tuollaista kiiltävää hopeaa. Ehkä hieman yllättävä valinta keittiön tapetiksi, mutta koska välitilaan tulee samanlainen kiukarajuttu, niin halusin ruokailutilan peräseinän jotenkin samantyyliseksi. Keittiönkaapien oviksihan otimme Kensapuun Tuuba oven kiiltävällä valkoisella kalvolla. Se ei ollut ensimmäinen valintani, mutta koska ehdin (tyhmä kun olen) oman ihanne oveni kauppaamaan sukulaiselleni, niin en voinut enää samaa laittaa :( Keittion muut seinät maalaamme Sadolin Vaalea Monaco värillä, joka on tuon tapetin pohjavärin kanssa sama -eli hieman ehkä kermaan menevä, ei kuitenkaan keltainen.

4 kommenttia:

 1. Kauniita tapettivalintoja. Ja hienoa, että on suku joka on valmis auttamaan.

  VastaaPoista
 2. Kiitos ja toivotaan, että ne näyttävät seinällä yhtä kivoilta!
  Meillä on ollut aina sellanen tapa mun suvun puolella, ja se helpottaa monesti, kun tekee jotain, mitä ei yksin kertakaikkiaan saa tehtyä.

  VastaaPoista
 3. Mistä mallistosta tuo valitsemasi keittiön tapetti on? näyttä juuri sellaiselta, jota itsekin etsin.

  VastaaPoista
 4. Tapetti on saksalainen Living Walls-tapettia (nro 5671-16). En valitettavasti tiedä kuka sitä tuo maahan, mutta ainakin Ylivieskan Kärkkäinen sekä Turun ja T:reen Bauhaus myy sitä. Kuten huomaat, olemme kierrelleet melko paljon tapettejä etsien ;) Jos klikkaat sivupalkissa olevaa keittiö kohtaa, niin siellä on kuva (huono sellainen), jossa tapetti on seinällä. Laitoin sen myös nyt tapetti-tunnisteen alle.

  Toivottavasti löydät sen näillä tiedoilla :)

  VastaaPoista

Kiva, kun jätit viestin ♡