perjantai 7. tammikuuta 2011

Puunkaatoa ja maalausta

Kuten aiemmin kerroin on meille tulossa maalämpö. Poraus tullaan tekemään tulevana tiistaina 11.1.11 ja itse laitteet tullaan asentamaan sitten seuraavana päivänä. Porauksen meille tekee Suomen kallioporaus ja laitteet asentaa FVM. Maalämpöpumpuksi meille tulee Nibe 1145 sekä lisäksi meille tulee 300 litran lisävaraaja lämpöiselle vedelle. Reiän syvyys tulee olemaan 200 metriä. Jotta saamme porausvälinesitön mahtumaan pihaamme, joudumme kaatamaan keskellä pihaa olevan puun (joka olisi kyllä muutenkin saanut lähteä terassin tieltä viimeistään ensi kesänä).

Sisällä alkoivat jokin aika sitten seinien pohjamaalaus. Koska seinissä on käytetty "ihania" 70 luvun värejä kuten sinistä, pinkkiä ja vihreää, on ne pakko maalata tulevien vaaleiden tapettien vuoksi. Tässä on entinen vihreä ruokailutilan seinä saatu maalattua ja jo nyt tila näyttää paljon paremmalta.

Elle oli kovin kiinnostunut auttamaan maalauksessa, kun taas Emilia valmisti meille ruokaa ;)
Elle sai ruokaillessamme koko maitolitran päälleen, ja nyt sisar auttaa kuivattamaan vaatteita patterilla, kun Elle reppana ei itse pysynyt siinä.

Pakko esitellä myös viimeisin hankintani uuteen kotiin. Paketti on avattava, että saisin edes pikkasen kurkattua mitä sen sisällä oli. Meillähän tila suurenee melkein kolmenkertaiseksi nykyisestä eli uusia huonekaluja tarvitaan jonkin verran. Ostin samaan sarjaan kuuluvan ison lipaston sekä pikku vitriinikaapinkin -ne paketit pidin vielä kiinni, ettei niihin tule kolhuja.

Oikein hyvää viikkonloppua kaikille!