maanantai 31. tammikuuta 2011

On se hyvä, kun joku osaa:)

Sain taas lauantai iltana soiton, että mitä te teette huomenna? No, täällä talollahan me ollaan. Haittaisko teitä, jos me tultais kattomaan kummipoikaa ja samalla saisitte vähän remontti apua? No, ei todellakaan haittaa! :)

Meillä on tuo takan alusen ja vessan laittian valaminen jäänyt, koska me ei kumpikaan olla sitä tehty aiemmin. Onneksi Alexin kummisetä on jokapaikan monitoimimies ja osaa kaikkea. Me naiset ja Alex hoidettiin enemmänkin seurustelu ja ruoanlaittopuoli, sillä välin kun miehet touhusivat. Sunnuntain aikana saatiin valettua vessaan lattia ja takan pohja. Nyt odotellaan vain valun kuivumista, niin päästään sitten kaakeloimaan/tapetoimaan vessaa sekä muuraamaan takka paikoilleen.
Hyvinhän tuo tasoittaminen menee noilla Ikean leikkimuurausjutuillakin, kun oikeat jäi toiseen paikkaan :)Tässä tosiaan sitten meidän seuraava työmaa. Saa nähdä onko valu niin kuivaa, että päästää kaakeloimaan jo tänään.


Saimme laitettua oven karmit muutamiin huoneisiin jo kuukausi sitten, kunnes MINÄ (paukuttelen olemattomia henkseleitä) huomasin, että uusi lattia nostaa lattiakorkeutta niin, että uudet ovet eivät aukea. Ei muutakun karmit irti, ja siihen ne jäi taas odottelemaan oviaukkojen suurentamista. Jostain syystä se oli sellainen työ, mikä ei innostanut. Eilen kuitenkin Pauli sitten sanoi, että nyt suurennetaan nuo ovetkin :) Eli jos vessa ei ole kuiva, niin ovikarmit menee tänään paikalleen.
Pakko näyttää, vaikka tämä ei millään lailla kuulukkaan meidän remonttiin.
Harsot on aina olleet tylsiä valkoisia. Alex sai syntymälahjaksi sinisen ja turkoosin harson, ja niistä on kyselty täällä kaupungilla kulkiessa -valitettavasti en tiennyt mistä ne on...

Nyt löysin aivan ihana harson kesäksi vaunujen suojaksi!Jälleen kerran tuo väri vääristyy hieman, se on ihanan vaaleansininen.Hyvää alkavaa viikkoa!