tiistai 18. tammikuuta 2011

Hankintoja


Kuten jo aiemmin kerroin, "joudun" hankkimaan uuteen kotiimme jonkin verran uusia huonekaluja :)
Tuon pienemmän kaapin on teille jo vilauttanutkin ja se tulee meille ruokailutilaan. Keittiömme "kokkausalue" pienenee todella paljon, ja kaapit vähenevät -joka harmittaa todella paljon. Mutta hyvänä puolena on, että meille tulee erikseen tuokailutila heti keittiön viereeen. Laskiskelin, että pelkästään yläkaappitilaa meillä häviää 3.2 metriä. Nyt meillä on13 yläkaappia, kun muuten meille mahtuu vain 4:( Laatikostoja meillä häviää hieman alle 3 metriä... Siinä onkin miettiminen, mihin kaikki astiat saadaan.
Tuo toinen (leveä) senkki tulee meillä näillä näkymin olohuoneeseen.

Samaan sarjaan luuluu myös tuollainen pikkuvitriin, joka on noin 50 cm korkea ja 40 cm leveä. Sen yritän saada mahtumaan keittiön ruokailutilaan.


Joudun tekemään uudet verhot oikeastaan kaikkiin huoneisiin. Ihan yksittäisiä verhoja pystyn käyttämään lastenhuoneissa.
Nämä verhot löysin ensi vuodeksi jouluikkunoihimme. Keittiön ikkunamme on yli 2 metriä leveät, joten niihin ei löydy valmiita laskosverhoja. Tästä syystä päätin ostaa jouluverhot, joihin sitten teen itse sivuverhot. Nuo Merry Christmas laskosverhot löysin Riviera Maison kaupasta puoleen hintaan.  Samalla löysin aiemmin Ideaparkin Villa Rosmarin kaupasta ostamilleni sivuverhoille (oli muuten -60 %)  pikku sinetti tyynynpäälliset. Nämä tulevat joko meidän makuuhuoneeseen tai olohuoneeseen, .