perjantai 21. tammikuuta 2011

Brodeerausta

Olen jo monen monta vuotta haaveillut itselleni brodeerausompelukonetta. Nyt sitten viime syksynä sain sellaisen hankittua. Harmikseni toimittajalla oli "pikkasen" ongelmia rikkimenneen osan toimituksessa, ja kone kirjaimellisesti seisoi keittiön sivupöydällä melkein kaksi kuukautta. Vasta kuluttajaneuvojan ohjeiden mukaan sain sitten osan.


Koneen käyttö on ihan hakusessa vielä. Mietinkin, jos täällä olisi jonkinlaista kurssia, mutta koska kaupunkimme on pieni -oli se turha toivo. Ei muutakun itse kokeilemaan. Pikkuveljeni synttärilahja on koneessa parasta-aikaa kiinni:)


Ostin Ikeasta viime käynnillä valmista paneeliverhokangasta, josta teen makuuhuoneeseemme kapan. Yläreunaan ompelin 10 cm välein solmimisnauhat pellavanauhasta, ja alareunaan brodeerasin kolme tuollaista sydäntä. Harmittaa vain, kun sydän ei näy kovin hyvin, vaikka on 10 cm korkea :( En tiedä miten "ammattilaiset" sen tekevät, mutta minulla meni ihan tuhottoman paljon aikaa kuvioiden saaminen samalle korkeudelle. Nyt niissä on niin pienet heitot, että kukaan ei sitä näe ;)


Oikein hyvää viikonloppua teille kaikille. Me vietämme tänään vapaailtaa remontista, ja menemme pitkästä aikaa kyläilemään  =)