perjantai 26. marraskuuta 2010

Uusi paikka saunaosastolle =)

Tyttäreni ei vieläkään ole löytänyt kameraamme, joten kuvia valitettavasti joudutte odottelemaan -samoin pikkumiehemme, joka täytti toissapäivänä 7 kk. Minulla on ollut tapana ottaa kaikista lapsista sellainen "kuukausikuva", joita sitten kiva jälkeenpäivn katsoa. Lapset ovat esimerkiksi olleet konttausasennossa, jos he ovat sen oppineet. Niistä on helppo jälkeenpäin katsoa, että esim. Eveliina oppi istumaan 7 kk iässä.

Kävin tiistaina sisustussuunnittelijan luona, mutta saunaosasto jäi ihan samaan pisteeseen, mihin me olimme päätyneet :( Ammehan ei siihen oikein kunnolla mahtunut. Kävimme sitten eilen illalla vanhempieni luona, ja äitini ehdotti, että laittasimme saunatilat Essin huoneen paikalle, ja Essi siirrettäisiin saunaosasto tiloihin. Olen nyt pyöritellyt piirrustuksia sen mukaan, ja siitä tulisi todella toimiva ratkaisu. Nyt vain pitäisi saada Essi luopumaan huoneestaan. Toisaalta hän saisi huoneen paljon rauhallisemmasta paikasta ja pikkuiset sisarukset eivät olisi aina hänen huoneessaan. Samalla me saisimme meidän sisäänkäynin yhteyteen paljon enemmän kaappeja, sekä istuinpenkit lasten pukemista varten. Mutta katsotaan...

Nyt olemme edistyneet tapetti asiassakin sen verran, että olemme saaneet tapetit keittiöön, olohuoneeseen pikku lastenhuoneisiin sekä meidän makuuhuoneeseen.